Pokreće Blogger.

Back to school


Škola je već počela, a i studenti su se vratili na fakultete, tako da sam ja odlučila napraviti jedan "back to school" outfit. Kombinirala sam novu Zaful jaknu sa vezom različitih motiva, osvojila me na prvi pogled! Mislim da će mi biti najdraži komad ove jeseni. 

Također, moram spomenuti neizostavan crni ruksak koji si već jako dugo tražim i želim. Moj dolazi sa Dresslily webshopa, i jako sam zadovoljna kvalitetom. Crna koža je klasika i može se nositi svaki dan.

Ruksaci su već pred neko vrijeme dočekali svoj veliki povratak, a odlični su zbog toga što nam stane brdo stvari, a ugodni su i lagani za nošenje. 


The school has already begun, and students are back to the faculty, so I decided to make a "back to school" outfit. I combined the new Zaful jacket with different embroidery motives, won me at first sight! I think it will be my favorite piece this fall.

Also, I must mention the inevitable black backpack that I was looking and wanted for a long time. My is coming from Dresslily webshop, and I am very satisfied with the quality. Black leather is a classic and can be worn every day.

Backpacks already had their big comeback before some time, and they are excellent because a bunch of stuff fit, and also pleasant and easy to carry.













Wearing:
Jeans: New Yorker
Ankle boots: Zara

4 komentara

  1. Super outfit, jakna je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan outfit,naocare mi se bas dopadaju!
    Pratim te,ako zelis uzvrati!
    jovanaslife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Jakna je savršenaa 💓

    http://angelinavukovic.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši