Pokreće Blogger.

Let me love you


Danas je tema dana Justin Bieber i koncert u Areni. Sad gledajući snimke mi je pomalo žao što nisam kupila kartu, jer ovaj zadnji album stalno slušam i posebno mi se urezala pjesma po kojoj sam i nazvala ovaj post.

I dok sa slušalicama u ušima pjevušim, prisjećam se ovog outfita koji sam nosila jedan vikend za kavu s Ivom. Bio je divan dan, još dovoljno topao za kardigan, makar, nemojte se prevariti, i on dosta grije.

 Jedna opuštena i chic kombinacija, sa statement odjevnim predmetom poput ovog kardigana, ne možete ne proći zapaženo. Toliko mi je dugo stajao u ormaru, nisam ni znala da ovako dobro izgleda. Jel se vama i to događa? :)


Justin Bieber is today's theme of the day and his concert at the Arena. Now watching videos I'm a little sorry I didn't buy a ticket, because this last album I listen all the time and in particular a song by which I also called this post has stuck in my head.

While with headphones in my ears and humming along, I was remembering the outfit that I wore one weekend for coffee with Iva. It was a beautiful day, still warm enough for a cardigan, though, do not be fooled, it's quite warms.

  A relaxed and chic combination, with the statement piece like this cardigan, you can't be not noticed. It was so long stood in the closet, I had no idea that it' s this good-looking. Do things like this happen to you too? :)












Wearing:
Cardigan: Romwe
Shirt: Primark
Pants: H&M
Ankle boots: Zara
Sunglasses, rings: Primark

4 komentara

  1. Predivna kombinacija, naocare su ti odlicne :)

    http://fashionconfessions.blogspot.mk/

    OdgovoriIzbriši
  2. Love the cardigan. Great for layering.

    Liv

    www.livforstyle.net

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan outfit :)
    I meni je došlo žao što nisam išla jer ima neke dobre stvari, ali onda se sjetim, ma šta ću tamo bezveze :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nakon što sam vidjela snimke i meni je bilo žao što nisam išla na koncert, ali biti će i nekog drugog puta :D
    inače, izgledaš super :D

    https://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši