Pokreće Blogger.

Woolen collar belted coat


Ovu zimu sam ostvarila svoje želje i osim crnog, nabavila sam i krem kaput. Na ovog sam čekala jako dugo, ali isplatilo se! Ono što mi je najvažnije je da nije tanak jer u zimskim danima mi treba kaput koji će me grijati, a ne samo da ga nosim za "ljepotu".

Zato sam sretna jer sam odabrala topao otmjen kaput savršene dužine. Remen koji se dobije uz njega je dodatan plus za isticanje figure. Moj novi čipkasti baršunasti cami top se odlično uklopio u kombinaciju s bijelom vestom, a mogu ga kombinirati i kada zatopli na majicu kratkih rukava ili samog. Oboje možete naći na Zaful stranici.


This winter I made my wishes and in addition to black, I got the cream coat. I have been waiting for this one a long time, but it was worth it! What is most important is that it is not slim, because in the winter days I need a coat to keep me warm, not only to wear it for "beauty".

That's why I'm happy because I chose a warm elegant coat with perfect length. Belt which is obtained by it is another plus to highlight body figure. My new lace velvet cami top is a perfect match in combination with a white sweater, and it can be combined and when the weather warms on a T-shirt or alone. Both can be found on page Zaful.Wearing:
Jeans: Zara
Boots: Romwe
Bag: Happy home gift & fashion store

2 komentara

  1. Odličan post, a samim time i outfit. Jako ljepa kombinacija.

    https://stroongana.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. divna si.

    http://diary-of-shopaholic.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši