Pokreće Blogger.

Sljeme


Kako kvalitetno provesti nedjelju nego u prirodi? U Zagrebu se otopilo i ono malo snijega što je palo. Ja sam se zajedno s dečkom odlučila uputiti na Sljeme koje već jako dugo želim posjetiti. Bila je to prava mala avantura! Mali savjet: idite autobusom, ili rano ujutro jer poslijepodne ne puštaju automobile gore.

Bilo je predivno vrijeme, sunčano i ne prehladno. To sam iskoristila da obučem svoju novu Shein haljinu-kombinezon koju sam baš zamislila u ovakvom snježnom okruženju.
Jel nije predivna? Veličina je savršena, kao da je rađena za mene (uzela sam S veličinu). Materijal je jako ugodan, a detalji vezene crvene ruže je baš izdvajaju.

Kombinirala sam je s toplom bijelom vestom i visokim čizmama preko koljena. Kako se vama sviđa?


How to spend quality time on Sunday rather than in nature? In Zagreb, the little snow that had fallen has melted. I have decided to go to Sljeme that I want to visit for a long time with my boyfriend. It was a real little adventure! Small advice: go by bus, or early in the morning because in the afternoon they don't let cars up.

It was a beautiful time, sunny and not so cold. I used this to wear my new Shein dress-overall that I just imagined in such a snowy setting. Isn't it beautiful? The size is perfect, as if it was made for me (I took S size). The material is very pleasing, and the details of the red rose is very interesting.

I was combining it with a warm white sweater and high boots over my knees. How do you like it?Wearing:
Sweater: Bershka
Boots: Stradivarius

Nema komentara