Pokreće Blogger.

Polka dots


Ovo mi je definitivno jedan od dražih lookova u zadnje vrijeme. Duže sam vrijeme tražila točkastu bluzu ili top i napokon sam je našla. Točkice su uvijek IN, nekako daju svježinu outfitu i obožavam ih vidjeti na odjeći kao i na modnim dodacima. Odlično se daju kombinirati i za poslovne lookove.

Ono što još definitivno želim istaknuti je i statement ogrlica koju sam naručila sa dressin stranice, ako volite takve i slične ogrlice, to je pravo mjesto za pronaći odlične komade po vrlo povoljnim cijenama. (link)


This is definitely one of my favourite looks recently. I was looking for dotted blouse or top for a long time, and I finally found it. Polka dots are always IN, somehow they give fresh look and I love to see them on the clothes and the accessories. They are great to combine for business looks too.

What still I want to point out is definitely the statement necklace that I ordered with dressin website, if you like that or similar necklaces, this is the place to find great pieces at very reasonable prices. (link)

Wearing:
Ankle boots: Pull&Bear

Broj komentara: 12