Pokreće Blogger.

Classy with minimal


Ponekad se volim oblačiti minimalistički. Uvijek daje dojam više elegancije i stila, a ne morate se puno truditi. Osnovne boje poput crne i bijele, i malo sive ili smeđe su odličan izbor.

I odlično je za svaku prigodu, jel da? Ujutro kad se probudim bez volje za igranje sa odjećom i ne da mi se smišljati kombinacije - e pa tada je to najlakši način za izgledati odlično i elegantno.

Volim nositi ovaj dugački prsluk, sa svojim hlačama poderanim na koljenima, ovaj put sam ih uparila sam svilenom bluzom i smeđim sandalama. Sviđa vam se ?


Sometimes I love to dress minimalistic. It always makes me more classic and stylish, and you really don't have to work so much. Basic colors like black and white, and little grey or brown are a great choice.

It's great for any occassion, right? When I wake up in the morning with no mood to play with my clothing and think what to wear - well, then is the easiest way to look great and elegant.

I love to wear my long waistcoat, with this knee ripped jeans, and I paired it this time with some silk vest and brown sandals. Like it? Wearing:
Waistcoat: Romwe
Jeans: H&M
Sandals: Deichmann
Bag: random store
Vest: Esmara

1 komentar