Pokreće Blogger.

Checkered summer dress


Kockasti uzorak je veliki trend ovog proljeća / ljeta, a odlično izgleda i sa cvijećem. Onda znate da nisam mogla odoljeti ovoj haljini.

Bila sam jako uzbuđena kad sam je dobila i jedva sam čekala da vam je pokažem! Najviše mi se sviđa koliko je nosiva i ležerna, a s druge strane ne možete proći nezapaženo u njoj. 

Možete je pronaći na Shein-u na linku. Stvarno sam zadovoljna kvalitetom i materijalom (100% pamuk), jako je ugodna, a možete je kupiti za svega 17$. Rukavi su preslatki, jel da?
Uz nju nosim udobne kožne sandale i malu crnu torbicu. Što mi više i treba :)


Checkered pattern is a big trend this spring / summer and also looks great with flowers. Then you know I couldn't resist this dress.

I was very excited when I got it and I coudn't wait to show it to you! What I like the most about it is how wearable and comfortable it is, and on the other hand you can not go unnoticed in it.

You can find it at Shein on link. I am really satisfied with high quality and material (100% cotton), it is very enjoyable and you can buy it for only $ 17. The sleeves are adorable, right?
In addition, I wear comfortable leather sandals and a small black purse. What more do I need :)
Wearing:
Bag: Stivens (local store)
Sandals: CCC

1 komentar

  1. I like those summer fashion trend.Such a pretty dress.I love the way you styled it with a cute bag.

    OdgovoriIzbriši