Pokreće Blogger.

Mon art


Nadam se da vam je bio lijep zadnji dan svibnja. Ja se veselim novom mjesecu i planovima koje imam. A vi? Nadam se da ću vam i češće pisati, imam vam svašta novog za pokazati.

Prošli tjedan sam na instagramu podijelila jednu sliku ovog outfita. Slike su ispale kao razglednice iz Bjelovara, jako mi se sviđaju. Dijelim s vama chic casual outfit u pastelnim bojama. 

U fokusu je nova torba, ručno rađena brenda Mon art! Obožavam je, nosim je stalno! Veličina je idealna, nije ni premala, ni prevelika, sve potrebno stane u nju. Napravljena je od eko kože, a model se zove Atena u mint boji.

Uz nju nosim bež majicu s volanima, bijele poderane traperice i krem cipele sa zmijskom petom. 


I hope you had nice time the last day of May. I look forward to the new month and the plans I have. And you? I hope I'll write more often also, I have lot of new to show you.

Last week I posted photo of this outfit on the instagram. The pictures came out as postcards from Bjelovar, I like them so much. I share with you chic casual outfit in pastel colors.

The focus is on a new bag, handmade from brand called the Mon art! I love it, I wear it all the time! The size is ideal, not too small, or too big, everything needed fits in. It is made of eco leather, and the model is called Athens in mint color.

Along it I wear a beige blouse with ruffles, a white ripped jeans and a beige shoes with a snake print heel.Wearing:
Blouse: Second hand shop
Pants: Stradivarius
Shoes: Amiclubwear

Nema komentara