Pokreće Blogger.

Polka dot yellow top


Koliko volim ovaj točkasti uzorak u žutoj boji dokazuje to što ga već imam u dva različita odjevna komada. Ova elegantna majica odličan je komad odjeće koji mogu nositi u raznim prilikama i kombinirati na mnogo stvari.
Iskoristila sam vrtni paviljon i cvjetne dekoracije u gradu povodom Terezijane, kako bi napravila par fotki. Ovu žutu točkastu majicu nosila sam s bijelim hlačama i žutim sandalama na blok petu. Mogla bi je nositi i na neku suknju i traperice visokog suknja. Kombinacija je bezbroj! Na što bi je vi nosili?


How much I love this yellow polka dots t-shirt proves the fact that I already have it in two different pieces of clothing. This elegant shirt is an excellent piece of clothing that can me worn in a variety of occasions and combine with many things.

I used a garden pavilion and floral decorations in the town on the occasion of Terezijana, to make a couple of photos. I wore this yellow polka dots t-shirt with white pants and yellow sandals with block heel. I could also wear it with a skirt and high waisted jeans. Combinations are countless! How would you wear it?










Wearing:

3 komentara

  1. I love the polka dot style you really dressed it so well.

    OdgovoriIzbriši
  2. Love so much this polka dots top. It's so cute and love its colors!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Love the polka dotes and top color, amazingly summer on amazing body

    OdgovoriIzbriši